Νέα

Οι συνταξιούχοι στα μπλόκα της αγροτιάς στις 3 Φλεβάρη 2017

Στα μπλόκα της αγροτιάς θα βρεθούν –όπως και πέρυσι απ’ όπου και η φωτογραφία (2.2.2016)- οι συνταξιούχοι την Παρασκευή, 3 Φλεβάρη 2017, μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ  και ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ.

Σε ανακοίνωσή της η ΣΕΑ αναφέρει: « Με απόφαση της ΣΕΑ των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων θα πραγματοποιηθεί παράσταση αλληλεγγύης και στήριξη του αγώνα τους στους αγωνιζόμενους αγρότες με επίσκεψη Συνταξιουχικών σωματείων στα μπλόκα. Η επίσκεψη θα γίνει την Παρασκευή 3/2/2017 με πούλμαν και με τον τρόπο αυτό οι απόμαχοι της δουλειάς εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους μικρομεσαίους αγρότες που και αυτοί δέχονται την ολομέτωπη επίθεση, όπως οι συνταξιούχοι και ο φτωχοποιημένος λαός, Κυβέρνησης, Ευρ. Ένωσης, Κεφαλαίου που αποβλέπει στο ξεκλήρισμα τους και τη συγκέντρωση της γης σε λίγα χέρια με ολέθρια αποτελέσματα για τα λαϊκά στρώματα και καλούν και τα άλλα Σωματεία να κάνουν το ίδιο.

          Οι συνταξιούχοι λένε ο αγώνας σας είναι και δικός μας. Εμπρός συνταξιούχοι, εργατιά, αγροτιά μια γροθιά να ανατρέψουμε αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές»