Ανακοινώσεις

Κάλεσμα της ΠΟΣ ΟΑΕΕ για αγωνιστικό «παρών» στα συλλαλητήρια της 15ης Δεκεμβρίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ καλεί τα Σωματεία – μέλη της  και όλους τους  συναδέλφους συνταξιούχους να δώσουν αγωνιστικό «παρών» στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την χώρα στις 15 Δεκέμβρη.

Για να εκφράσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους την αντίθεση και τη διαμαρτυρία μας για τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή.

Διαδηλώνουμε και διαμαρτυρόμαστε γιατί μετά από 12 χρόνια μειώσεων και παγώματος θεωρούμε απαράδεκτη και κοροϊδία την αύξηση του 3%, και αυτή όχι σε όλους τους συναδέλφους μας που έχουν προσωπική διαφορά.

Διαδηλώνουμε και διαμαρτυρόμαστε γιατί ενώ η ακρίβεια τρέχει και κατατρώει τις συντάξεις μας, η κυβέρνηση προσπαθεί να μας κοροϊδέψει με επιδόματα και κουπόνια.

Διαδηλώνουμε και διαμαρτυρόμαστε γιατί αντί να πάρει μέτρα για μειωθεί η τιμή του ρεύματος, φέρνει τα πολύχρωμα και πανάκριβα τιμολόγια για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα τεράστια κέρδη τους οι πάροχοι.

Γιατί το δημόσιο σύστημα υγείας καταρρέει. Τα δημόσια νοσοκομεία, κέντρα υγείας βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης. Γιατροί και άλλοι υγειονομικοί συνταξιοδοτούνται, παραιτούνται, το φαινόμενο έχει πάρει μεγάλη έκταση.

Με τη μαζική συμμετοχή μας να δώσουμε για άλλη μια φορά ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ                            ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΑΦΗΣ