Ανακοινώσεις

Χαιρετιστήριο ΔΤ της ΣΕΑ προς τους Συνταξιούχους

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων χαιρετίζει τους χιλιάδες συνταξιούχους όλης της χώρας που εδώ και αρκετό διάστημα παίρνουν μέρος στις περιφερειακές αγωνιστικές εκδηλώσεις, απαιτώντας  λύσεις στα οξυμένα μας προβλήματά που για χρόνια μένουν άλυτα.

Η πρώτη φάση των κινητοποιήσεων ολοκληρώθηκε προχθές, με την μαζική-μαχητική συγκέντρωση των συνταξιούχων της Αττικής στη Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και την πορεία που ακολούθησε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Η ΣΕΑ εκφράζει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό της για τις κυβερνητικές πρακτικές. Καταγγέλλει τη στάση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη, (που παρά την προ  δεκαημέρου ενημέρωσή του ότι θα τον επισκεφτούμε), όχι μόνο δεν δέχτηκε την αντιπροσωπία της ΣΕΑ για συζήτηση, αλλά την παρέπεμψε να συζητήσει με την αναπληρώτρια της διευθύντριας του γραφείου του!!! Ντροπή σας κ. Υπουργέ.  

Η ΣΕΑ καλεί τα σωματεία της δύναμής της σε όλη την χώρα να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο την μαζική κάθοδο των συνταξιούχων στην Αθήνα, μαζί με τους συνταξιούχους της Αττικής στην μεγάλη Πανελλαδική συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή 24/11/23 και ώρα 12 το μεσημέρι. Για να διεκδικήσουμε ό,τι αδίκως μας έχουν αφαιρέσει όλα τα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις τσακίζοντας την ζωή μας.

Όσα διεκδικούμε είναι δικά μας, πληρωμένα με τον αγώνα μιας ζωής και δεν τα χρωστάμε σε καμιά κυβέρνηση σε κανένα Υπουργό, σε κανέναν τραπεζίτη και με τον αγώνα μας θα τα διεκδικήσουμε μέχρι τη δικαίωση.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις