Ανακοινώσεις

ΔΤ για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣ ΟΑΕΕ με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση πρακτικών
  2. Εξελίξεις σχετικά με τα προβλήματά μας και πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα
  3. Οικονομικά (Β’ τρίμηνο 2022)
  4. Ενημέρωση – προτάσεις
  5. Ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με βάση την εισήγηση αναπτύχθηκε καλός προβληματισμός και έγιναν ουσιαστικές προτάσεις πάνω στο πρόγραμμα δράσης και στη δουλειά που πρέπει να γίνει μπροστά και στις πάνω από 20 περιφερειακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα στα μέσα Οκτώβρη.

Το πρόγραμμα δράσης, τα οικονομικά του β΄ τριμήνου 2022 και η επικύρωση των πρακτικών εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία. Η εισήγηση θα δημοσιοποιηθεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του προέδρου Παντελή Τάτση συζήτησε το 5ο θέμα. Έκανε δεκτή την παραίτηση του συναδέλφου Παντελή Τάτση από τη θέση του προέδρου  και του  μέλους του Δ. Συμβουλίου και εξέλεξε ως νέο πρόεδρο τον συνάδελφο Χρήστο Κολοβό.

Όπως τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος: «Το θέμα αυτό έρχεται με πρόταση δική μου προς το συνδυασμό του ψηφοδελτίου μας, το αποδέχθηκε ομόφωνα και τέθηκε για ψηφοφορία στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η αλήθεια είναι ότι η βιολογία βάζει τάξη σε πολλά πράγματα, και στον Τάτση η βιολογία έβαλε τάξη και με αυτό θα πορευτεί παραπέρα. Ό,τι του μένει θα το εκμεταλλευτεί, δεν θα σταυρώσει τα χέρια. Με όποιον τρόπο μπορεί να αγωνιστεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Η Ομοσπονδία είναι εδώ, οι συνάδελφοι που θα συνεχίσουν ξέρουν προς τα πού θα πάνε και η πρότασή μου είναι να γίνει αντικατάσταση από τον συνάδελφο Χρήστο Κολοβό.

Είναι γνωστός στην Ομοσπονδία και συμμετέχει αρκετά χρόνια, δηλαδή από το 2014. Όχι ότι δεν είναι οι άλλοι ικανοί, αλλά είναι ένας άνθρωπος που είναι κοντά στο όργανο αυτό που λέγεται Ομοσπονδία, σας είναι γνωστός σε όλα τα σωματεία και έχει την ικανότητα να προχωρήσει παραπέρα».

Τη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο παίρνει ο πρώτος αναπληρωματικός  συνάδελφος Λεωνίδας Ριτζάκης.

                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ                       ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΑΦΗΣ