Uncategorized

Αλληλεγγύη στους πληγέντες και τα θύματα της κακοκαιρίας

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους μας συνταξιούχους και στους χιλιάδες πληγέντες και τα θύματα της κακοκαιρίας που χτύπησε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως σε Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Εύβοια.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας γιατί για μια ακόμα φορά μετράμε νεκρούς και καταστροφές σπιτιών, καλλιεργειών και υποδομών εξαιτίας της έλλειψης των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων.

Απαιτούμε να παρθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και κυρίως την άμεση και έγκαιρη αποζημίωση των ζημιών σε σπίτια, μαγαζιά, εφόδια κλπ.

Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία και τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και όλων των αρμόδιων, ότι για όλα φταίει ο κακός καιρός και η κλιματική αλλαγή. »Τα ίδια έλεγαν και το 2020 με τον «ΙΑΝΟ» που χτύπησε τις ίδιες περίπου περιοχές και από τότε όχι μόνο δεν πήραν ουσιαστικά μέτρα προστασίας, αλλά από τα στοιχεία που έρχονται από τους κατοίκους, ακόμα υπάρχει κόσμος που δεν έχει αποζημιωθεί για τις καταστροφές που έπαθε.

Διεκδικούμε μαζί με όλο το λαό να παρθούν και να υλοποιηθούν ουσιαστικά και σύγχρονα αντιπλημμυρικά έργα, να σταματήσουν να θεωρούν ασύμφορο κόστος τα αντιπλημμυρικά  και αντιπυρικά έργα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ                              ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΑΦΗΣ