Νέα

Τηλεσυνεδρίαση του Εκτελεστικού Προεδρείου στις 3 Μαρτίου 2021

Η διεξαγωγή τηλεσυνεδρίαση του Εκτελεστικού Προεδρείου (ΕΠ) της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ ορίστηκε στις 3 Μαρτίου 2021.

Αρχικά είχε οριστεί τηλεσυνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ στις 23 Φεβρουαρίου 2021. Τελικά αποφασίστηκε η διεξαγωγή τηλεσυνεδρίασης του ΕΠ, το οποίο και θα ορίσει τη συνεδρίαση, με όποια μορφή το επιτρέπουν οι συνθήκες της πανδημίας, του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Στην πρόσκληση πρός τα μέλη του μέλη του ΕΠ αναφέρονται τα εξής:                                                                   

«Αγαπητέ  Συνάδελφε,

    Σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις στην Τηλεσυνεδρίαση του Εκτελεστικού Προεδρείου της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ.

                                            Θ Ε Μ Α ΤΑ

  1. Επικύρωση Πρακτικών.
  • Η δράση της Ομοσπονδίας στην περίοδο της πανδημίας στα πλαίσια της εφαρμοσμένης πολιτικής και τα καθήκοντα για το επόμενο διάστημα.
  • Οικονομικός Απολογισμός 3ο – 4ο τρίμηνο 2020.
  • Ανακοινώσεις – Προτάσεις

Προτείνεται χρόνος ομιλίας 7 λεπτά.  Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να προτείνετε κάποιο άλλο θέμα το συντομότερο.

Θα κάνουμε μια προσπάθεια να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα  που μπορεί να προκύψουν ώστε όλοι  οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στη συζήτηση.Η τηλεσυνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Webex. Λόγω των απαιτήσεων της εφαρμογής ,θα σας σταλεί 3 ημέρες πριν την τηλεσυνεδρίαση στο προσωπικό σας e-mail, η διεύθυνση url, στην οποία θα κάνετε κλικ για να μπείτε στην εφαρμογή την ώρα που θα ξεκινήσουμε».