Νέα

Η πρόσκληση της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ για το 13ο Συνέδριο

Η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ απέστειλε πρός όλα τα Σωματεία-μέλη της και τους αντιπροσώπους πρόσκληση  με οδηγίες και λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του 13ου Συνέδριου της Ομοσπονδίας.

Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

«Συνάδελφοι- Συναδέλφισσες,

    Το Διοικητικό Συμβούλιο  της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, που συνήλθε στις 18 Ιούνη 2021,  αποφάσισε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση  13ο  ΣΥΝΕΔΡΙΟ, να πραγματοποιηθεί στην Αττική στις 7 και 8 Ιούλη 2021 ημέρες Τετάρτη  και Πέμπτη στο κτήμα Καλλίστη στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου Αττικής.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τους Προέδρους των Δ.Σ να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους των Σωματείων στην ΠΟΣ-ΟΑΕΕ που έχουν εκλεγεί   από τις τελευταίες αρχαιρεσίες για να παραβρεθούν στο  ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ.

   Το ΣΥΝΕΔΡΙΟ  της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ θα ασχοληθεί με τα  παρακάτω ΘΕΜΑΤΑ: 1. Απολογισμός  του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Οικονομικός Απολογισμός 2019-2020 – Προϋπολογισμός 2021. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής. 3. Ομιλίες Αντιπροσώπων. 4.Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2019-2020 και Προϋπολογισμού 2021. 5. Αρχαιρεσίες: Εκλογή οργάνων ΠΟΣ-ΟΑΕΕ.

 Οι Υποψηφιότητες για τα όργανα της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ (Διοικητικό Συμβούλιο ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, Ελεγκτική Επιτροπή, Διοικητικό Συμβούλιο ΕΦΚΑ, Διοικητικό Συμβούλιο ΓΣΕΒΕΕ, Γενική Συνέλευση ΓΣΕΒΕΕ πρέπει να σταλούν με φαξ ή επιστολή στα γραφεία της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ μέχρι 3 Ιουλίου 2021  το αργότερο, για να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια, όπως προβλέπεται  και από το καταστατικό.

 Για την μετακίνηση, διανυκτέρευση  και φαγητό των αντιπροσώπων τα οργανώνει η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, σε συνεννόηση μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.

Αγαπητοί  Συνάδελφοι- Συναδέλφισσες,

Κρίναμε, ότι μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες περίπου καθυστέρησης στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου μας, ότι αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη μετά από τις δυσκολίες που περάσαμε, γιατί από την μια έχουμε μείωση των κρουσμάτων, και από την άλλη δεν ξέρουμε  τι θα προκύψει μετά την τουριστική περίοδο, μπορεί να είναι καλύτερα, αλλά μπορεί  να είναι  και πιο δύσκολα. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα που προτείνονται από τους ειδικούς επιστήμονες, γιατί πριν απ’ όλα θέλουμε να προστατεύσουμε τους συναδέλφους  και τους εαυτούς μας, άλλωστε γι’ αυτό επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος. Γι’ αυτό  σας παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι – συναδέλφισσες  έχουν κάνει τα εμβόλια να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Συνάδελφοι –Συναδέλφισσες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο καλό θα είναι να έχουν κάνει ΤΕΣΤ.

Σ’ αυτό το Συνέδριο στην αίθουσα δεν μπορούν να είναι  συνάδελφοι που δεν είναι αντιπρόσωποι, δεν θα καλέσουμε παρατηρητές λόγω των μέτρων από την πανδημία. Άτομα που δεν είναι Αντιπρόσωποι για το Συνέδριο και είναι ανάγκη  να συνοδεύσουν αντιπροσώπους η Ομοσπονδία μπορεί να εξασφαλίσει ύπνο και βραδινό φαγητό στο κτήμα. (Έγκαιρα  πρέπει να έχουμε εικόνα και αριθμό).

Οι Σύνεδροι  απαραίτητα πρέπει να έχουν μαζί τους τη βεβαίωση του Σωματείου και κατά την διάρκεια των εργασιών την κάρτα αντιπροσώπου. Επίσης να έχουν μαζί τους  υποχρεωτικά ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή Δίπλωμα ή Διαβατήριο , θα τους χρειαστεί για την ψηφοφορία.

Σας ενημερώνουμε ότι η μεταφορά από το Ξενοδοχείο προς τον χώρο του Συνεδρίου  και αντίστροφα θα γίνεται με πούλμαν».