Νέα

Στην Κομοτηνή η συγκέντρωση των συνταξιούχων στις 13 Οχτώβρη 2016

Στην Κομοτηνή –αντί για την Αλεξανδρούπολη- θα γίνει η περιφερειακή συγκέντρωση των συνταξιούχων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις 13 Οχτώβρη 2016, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που οργανώνει η  Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ  στο διάστημα της 3-13 Οχτώβρη 2016.

Ο χώρος και η ώρα της συγκέντρωσης θα ανακοινωθούν απ’ τις τοπικές οργανώσεις των οργανώσεων των συνταξιούχων της Κομοτηνής.

Με αφετηρία την Παναττική συγκέντρωση των σωματείων συνταξιούχων στην Αθήνα στς 3 Οχτώβρη 2016 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), ώρα 10 π.μ. θα γίνουν οι εξής συγκεντρώσεις:

* Στις 5 Οχτώβρη 2016 στην Πάτρα και στο Ηράκλειο. Η συγκέντρωση στην Πάτρα θα γίνει στην πλατεία Αγίας Όλγας, ώρα 10:30 πμ και θα πάρουν μέρος τα σωματεία που συσπειρώνονται στη ΣΕΑ από την Πελοπόνησσο. Στο Ηράκλειο η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας, ώρα 11:30 π.μ. με τη συμμετοχή των συνταξιούχων από όλη την Κρήτη.

* Στις 6 Οχτώβρη 2016 θα γίνει κινητοποίηση στην Άρτα, στο Εργατικό Κέντρο, ώρα 10:30 πμ, με τη συμμετοχή συνταξιούχων απ’ την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία.

* Στις 7 Οχτώβρη 2016 θα γίνουν συγκεντρώσεις στη Λάρισα και την Λαμία: Στη Λάρισα θα γίνει στην  Κεντρική Πλατεία, ώρα 10 π.μ. και θα πάρουν μέρος οι συνταξιούχοι απ’ τη Θεσσαλία. Στη Λαμία η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Πάρκου, ώρα 10:30 π.μ., και θα πάρουν μέρος οι συνταξιούχοι απ’ τη Στερεά Ελλάδα.

* Στις 12 Οχτώβρη 2016 θα γίνει συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, ώρα 11 π.μ., και θα πάρουν μέρος οι συνταξιούχοι της Μακεδονίας.