Νέα

ΠΟΣ-ΟΑΕΕ: Προσκλητήριο για συλλαλητήρια στη ΔΕΘ και τη Μέρα της Τρίτης Ηλικίας

Η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ καλεί τα σωματεία μέλη της νά πάρους στις συσκέψεις – συγκεντρώσεις για την 1η Οχτώβρη, τη Μέρα της Τρίτης Ηλικίας, που αποφάσισε η ΣΕΑ των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ και ΠΣΣ Δικηγόρων. Επίσης η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ καλεί τα σωματεία μέλη της στη συγκέντρωση για τη ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017 στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6:30 μ.μ., που αποφάσισε η ΣΕΑ των ΣΣΟ νομού Θεσσαλονίκης ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΟΤΑ, ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ, ΔΕΚΟ Τραπεζών και Εμφιαλωμένων Ποτών.

Στα πλαίσια των γενικότερων δραστηριοτήτων ενόψει του συλλλαλητηρίου στη ΔΕΘ η ΣΕΑ των ΣΣΟ νομού Θεσσαλονίκης οργανώνει  συγκέντρωση μπροστά στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) στην Αριστοτέλους 32 την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2017  στις 10 π.μ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ αναφέρει:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Η  Διοίκηση της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ παίρνοντας υπόψη ότι η 1 Οκτώβρη κάθε χρόνου είναι αφιερωμένη στη Τρίτη Ηλικία και μετά από πρόσφατη συνεδρίαση της  Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) προτείνει στα Σωματεία της δύναμής της την ημέρα αυτή να την μετατρέψουν σε ημέρα αγώνα και διεκδίκησης με βάση τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από όλες της μέχρι σήμερα κυβερνήσεις από τις αντιλαϊκές – αντισυνταξιουχικές πολιτικές τους. Ο αγώνας για όλους τους συνταξιούχους είναι μονόδρομος και σ’ αυτόν βαδίζουμε σταθερά για να αντιμετωπίσουμε και να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές που τα αποτελέσματα τους τα νιώθει καθημερινά κάθε λαϊκή οικογένεια μαζί φυσικά και των συνταξιούχων. 

 Τα Σωματεία μας συμμετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις φορέων που έχουν στα αιτηματά τους και τα δικά μας προβλήματα και συμφωνούμε με την ΣΕΑ νομού Θεσσαλονίκης των συνταξιουχικών Σωματείων, που καλεί το Σάββατο 9 /9/17 στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6.30 μ.μ. Έτσι λοιπόν με βάση αυτές τις γνωστές και διακηρυγμένες  θέσεις των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων καλούμε τα Σωματεία σε κοινές συσκέψεις σε όλα τα διαμερίσματα της Χώρας, που πέραν των Δ.Σ. αυτές είναι απαραίτητο να τις παρακολουθήσουν και όσο το δυνατόν περισσότεροι συνταξιούχοι προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα η δράση των συνταξιούχων και των Σωματείων τους με αφορμή την 1 Οκτώβρη».