Νέα

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το Βασίλη Μπαταγιάννη

 Πλήθος κόσμου συνόδευσε το συνάδελφο Βασίλη Μπαταγιάννη στην τελευταία του κατοικία, που έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 85 χρονών στις 19.3.2018.

Η κηδεία του έγινε στις 20.3.2018 απ’ το ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας Τρικάλων. Εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ νομού Τρικάλων –του οποίου διετέλεσε πρόεδρος για 20 χρόνια- τον αποχαιρέτησε ο Μίμης Οικονόμου. «Ο νομός μας, είπε, έχασε ένα ξεχωριστό μέλος του. Οι συνταξιούχοι χάσαμε το Νέστορα των συνδικαλιστικών θεμάτων. Ακούραστος στον αγώνα για πάνω από 60 χρόνια για τα δίκαια  των ΕΒΕ. Υπηρέτησε τους αγώνες αυτούς από κάθε μετερίζι όλων των βαθμίδων». Ο Β. Μπαταγιάννης διετέλεσε πρόεδρος παντοπωλών, των ΕΒΕ Τρικάλων, αντιπρόσωπος και σύμβουλος στη ΓΣΕΒΕΕ και μέχρι πρίν λίγες μέρες μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ. Πρωτοστάτησε για τις πανεπιστημιακές σχολές στα Τρίκαλα και τη συνεταιριστική τράπεζα στη Θεσσαλία. Και ο Μ. Οικονόμου κατέληξε: «Καλό ταξίδι πρόεδρε.

Να είσαι σίγουρος πως η πλούσια σπορά που άφησες πίσω σου θα καρπίσει και στο σεβασμό που άφησες στο Σωματείο, θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι».

Εκ μέρους της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ τον αποχαιρέτησε ο Β’ Αντιπρόεδρος Σεραφείμ Γκούβας λέγοντας: «Συναγωνιστή Βασίλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, το ποτισμένο με αίμα των ποικιλόμορφων αγώνων της Θεσσαλίας, που θα σκεπάσει. Καλό ταξίδι στο άγνωστο».