Νέα

Κάλεσμα της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ για την απεργία στις 4 Φλεβάρη 2016

 

Η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ με ανακοίνωσή της καλεί τα σωματεία-μέλη της και τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ και γενικά το αγωνιστικό κομμάτι της κοινωνίας σε όλες τις πόλεις της χώρας στη διάρκεια της πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη 2016.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ έχει ως εξής: «Η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεσμευμένη στο “κουαρτέτο”  και την Ευρωπαϊκή Ένωση , αγνοεί προκλητικά  τις λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στις αντισυνταξιουχικές- αντιλαϊκές – αντεργατικές επιλογές της, που εκδηλώνονται με τις μαζικές, αγωνιστικές κινητοποιήσεις των  συνταξιούχων. των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών,  και προχωρά στην υλοποίηση των σχεδίων της.

Η προσπάθειά της να διασπάσει το λαϊκό κίνημα, να το εγκλωβίσει σε διαλόγους – παγίδα, η συκοφαντία συνοδευμένη με υποκριτική συμπάθεια και κατανόηση προς την αντίσταση του λαού απέτυχαν. Το λαϊκό μέτωπο ενισχύεται, δυναμώνει, συσπειρώνεται.

Με μπροστάρη το  συνταξιουχικό, λαϊκό – αγωνιστικό κίνημα ξεσηκωνόμαστε όλοι για να αποκρούσουμε την επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου.

Η Απεργία της 4 Φλεβάρη θα είναι μια δυναμική, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση. Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να δώσουν το παρών στις απεργιακές συγκεντρώσεις  που οργανώνονται από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ και γενικά με το  αγωνιστικό κομμάτι της κοινωνίας σε  όλες τις πόλεις.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ».