Νέα

Κάλεσμα της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ για τα συλλαλητήρια στις 21 Φλεβάρη 2017

Στα συλλαλητήρια που θα γίνουν στις 21 Φλεβάρη 2017 σε αρκετές πόλεις της χώρας καλεί, με ανακοίνωσή της, η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πήρε το νήμα από την προηγούμενη κυβέρνηση και ψηφίζοντας νέο μνημόνιο υλοποιεί μία σκληρή αντιλαϊκή πολιτική, που περιθωριοποιεί τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

 Με τις αποφάσεις της η κυβέρνηση δεν ανακουφίζει τα λαϊκά στρώματα, ούτε βελτιώνει το επίπεδο της ζωής τους.  Και με τις περικοκλάδες της για την αξιολόγηση η κυβέρνηση ετοιμάζει να αμπαλάρει τα νέα μέτρα, που θα είναι ο καινούργιος λογαριασμός για αυτούς που αποτελούν τα μόνιμα υποζύγια της αντιλαϊκής πολιτικής.

Η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ καλεί τους συνταξιούχους και τα σωματεία μέλη της να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση και τους δανειστές με τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια, που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα στις 21 Φλεβάρη 2017. Οι αγώνες είναι ο μόνος δρόμος για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια, ενώ στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στον Πειραιά, οι αγωνιστικές δυνάμεις καλούν στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στην Αθήνα η προσυγκέντρωση των συνταξιούχων είναι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), στις 6:00 μ.μ.»