Νέα

ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ: Σύσκεψη με γυναίκες συνταξιούχους ΟΑΕΕ

Η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ), καλεί τις γυναίκες συνταξιούχους μέλη της, σε σύσκεψη  την Τρίτη 8 Μαΐου 2018  και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία του Σωματείου (Σωκράτους 23 – 4ος όρ) με  θέμα: «Τα προβλήματα των Συνταξιούχων Γυναικών».

Στην πρόσκλησή της η Ένωση Αθηνών αναφέρει: «Είναι αλήθεια, ότι στο Σωματείο μας, η πλειοψηφία των μελών είναι Γυναίκες, οι οποίες έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πολύ χαμηλές συντάξεις, τις συντάξεις χηρείας, την εμπορευματοποίηση της Υγείας, τη φροντίδα των εγγονιών λόγω έλλειψης παιδικών σταθμών, την παντελή απουσία του κράτους  πρόνοιας κ.ά. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι γυναίκες συνταξιούχοι, βιώνουν όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας αλλά και της μοναξιάς, της φτώχειας ή της εξαθλίωσης.

Συναδέλφισσες,

Σας καλούμε να πάρετε  ΜΑΖΙΚΑ μέρος  στη σύσκεψη, να συζητήσουμε για όλα τα προβλήματα, πως θα τα αντιμετωπίσουμε. Να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις, ανησυχίες. Να συζητήσουμε για το πώς θα ενισχύσουμε τη συμμετοχή των Συνταξιούχων Γυναικών στη ζωή και τη δράση του Σωματείου μας.Καλούμε όλες τις Συναδέλφισσες, να συμμετάσχουν».