Νέα

Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη απ’ την Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών & Περιχώρων

Η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων διοργανώνει την Πέμπτη,  14 Ιουνίου 2018, στα γραφεία της (Σωκράτους  23 – 4ος όροφος) Σύσκεψη Αλληλεγγύης και Συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό Λαό, στο δίκαιο Αγώνα του, ενάντια στην Ισραηλινή κατοχή. Θα μιλήσει εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Πρεσβείας στην Αθήνα

.Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αθηνών αναφέρει: «Καταδικάζουμε τη βία, τον αυταρχισμό, τις δολοφονίες Αγωνιστών, τις φυλακίσεις, το απαράδεκτο τείχος, τους εποικισμούς του Ισραήλ κα άλλα. Καταγγέλλουμε και Καταδικάζουμε τις Η.Π.Α. που με την πράξη αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ με πρωτεύουσα το Ισραήλ βάζουν φωτιά στο Παλαιστινιακό και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Μεγάλες ευθύνες βαραίνουν και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία αναβαθμίζει την οικονομική και στρατιωτική της, συνεργασία με το Ισραήλ, ενθαρρύνοντας το, για την αύξηση της επιθετικότητας του, απέναντι στο Λαό της Παλαιστίνης.

Καλούμε τους συναδέλφους με τη Μαζική  παρουσία τους, να δείξουμε την αλληλεγγύη και Συμπαράσταση στον Παλαιστινιακό Λαό, καθώς και να στείλουμε  μήνυμα για ανυποχώρητο αγώνα, για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν τους λαούς στη σφαγή».