Ανακοινώσεις

14ο Απολογιστικό Συνέδριο ΠΟΣ-ΟΑΕΕ: 3 & 4 Ιουνίου στη Λαμία

Συνεδρίασε στις 13 Μαΐου 2022 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ και αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή της 14ης Απολογιστικής Συνέλευσης (Συνέδριου) της Ομοσπονδίας, στις 3 και 4 ΙΟΥΝΗ 2022 στη ΛΑΜΙΑ. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο απέστειλε προς τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας την παρακάτω πρόσκληση –  ειδοποιητήριο:

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το 14° Απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣ-ΟΑΑΕΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας, οδός Λεωνιδίου 11.

Η προσέλευση των αντιπροσώπων θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα 14.30-16.00μ.μ, και η λήξη των εργασιών του Συνεδρίου και η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στις 14.00 μ.μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, παρακαλεί τους Προέδρους των Δ.Σ να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους των Σωματείων στην ΠΟΣ-ΟΑΕΕ που έχουν εκλεγεί από τις τελευταίες αρχαιρεσίες, να παραβρεθούν στο Συνέδριο της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ. Να είναι ενημερωμένοι στα θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους από τις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων που προέρχονται.

Το 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ θα ασχοληθεί με τα παρακάτω θέματα:

1. Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Οικονομικός Απολογισμός 2021 -Προϋπολογισμός 2022.

3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Ομιλίες Αντιπροσώπων

5. Έγκριση Διοικητικού – Οικονομικού Απολογισμού – Προϋπολογισμού

6. Ανακοινώσεις – Προτάσεις.

Για όσους συνάδελφους υπάρχει κώλυμα και δεν μπορούν να παρευρεθούν πρέπει έγκαιρα να ενημερωθεί η Ομοσπονδία για να μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα δωμάτια. Επίσης η Ομοσπονδία πρέπει να ενημερωθεί εάν υπάρχουν παραιτήσεις και αντικαταστάσεις από άλλον συνάδελφο ή συναδέλφισσα. Οι αντιπρόσωποι να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή άλλο επίσημο έγγραφο (διαβατήριο – δίπλωμα) και την βεβαίωση του Σωματείου του.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να μην έχουμε παρατηρητές στις εργασίες του Συνεδρίου για τον λόγο ότι η αίθουσα είναι μικρή και δεν μπορεί να χωρέσει περισσότερους από τους αντιπροσώπους. Οι συνοδοί των αντιπροσώπων επίσης δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου. Προβλέπεται για το Σάββατο επίσκεψη με πούλμαν στη Μονή Αγάθωνος και στα Λουτρά Υπάτης. 

Η Ομοσπονδία θα καταβάλει το ποσό που θα καθοριστεί, για έξοδα μετάβασης και επιστροφής των αντιπροσώπων στο λογαριασμό του Σωματείου. Όλα τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής των αντιπροσώπων θα καλυφθούν μόνο με αποδείξεις, καύσιμα, διόδια, εισιτήρια, καφέ, φαγητό κλπ.

Την Παρασκευή το βράδυ θα παρασχεθεί γεύμα από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λαμίας για όλους τους Αντιπροσώπους και τους συνοδούς τους στις 9.00 μ.μ στην Ταβέρνα “ΤΕΜΠΕΛΗΣ”, στο Γοργοπόταμο.

Το Σάββατο το πρωί το πρωινό του Ξενοδοχείου που θα μείνουμε περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου.

Στη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου μας, θα υπάρχουν καφές, σάντουιτς και αναψυκτικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΤ.ΤΑΤΣΗΣ                                               ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΑΦΗΣ