Νέα

Η Συνέλευση της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών & Περιχώρων θα γίνει στις 5 Οκτώβρη 2021

Η τρίτη, και οριστική, Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών & Περιχώρων θα γίνει στις 5 Οκτώβρη 2021 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, και ώρα 10 το πρωί.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση, όπως αναφέρει στην πρόσκλησή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, είναι τα παρακάτω:

  1. Απολογισμός δράσης Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Οικονομικός Απολογισμός – Ισολογισμός –Προϋπολογισμός
  3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής – Απαλλαγή Δ.Σ.
  4. Ψήφισμα.

 Στην πρόσκληση αναφέρονται και τα εξής:

«Συνάδελφοι-σες Συνταξιούχοι,
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας σε καλεί στην χρονιάτικη τακτική Γενική Συνέλευση στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η παρουσία σου στην Γενική μας Συνέλευση είναι απαραίτητη γιατί θα ενημερωθείς για σημαντικά θέματα όπως είναι η σύνταξη, το ασφαλιστικό, η υγεία , η ακρίβεια και πολλά άλλα.Θα σου δοθεί η δυνατότητα να διατυπώσεις την γνώμη σου, αν το θελήσεις για να συμβάλεις στις καλύτερες συλλογικές αποφάσεις.
Στην Γενική Συνέλευση ο προσερχόμενος συνταξιούχος πρέπει οπωσδήποτε να έχει μαζί του την βεβαίωση εμβολίου ή την βεβαίωση νόσησης του τελευταίου εξαμήνου, καθώς και η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια είναι υποχρεωτική, θα τηρούνται απαραίτητα οι αποστάσεις».