Νέα

Οι συνταξιούχοι τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά

Με την κατάθεση στεφανιών την 1η Μάη 2021 και τη συμμετοχή τους στις απεργιακές εκδηλώσεις στις 6η Μάη2021 οι συνταξιούχοι τίμησαν τους νεκρούς του Σικάγο, της πρώτης Πρωτομαγιάς το 1924, του Μάη του ’36, τους 200 εκτελεσμένους στην Καισαριανή.

Το πρωί της 1ης Μάης 2021 φορείς και συνδικάτα ξεκίνησαν με πορεία απ’ την πλατεία δίπλα στο Κάραβελ και με συνθήματα έφτασαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου και κατέθεσαν στεφάνια. Το στεφάνι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ-ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑΕΠ και ΕΣΤΑΜΕΔΕ κατέθεσαν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας (ΟΣΕ) ΙΚΑ, Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ και Σούλα Ακζώτη, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Ελλάδας.

Στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής κατέθεσαν εκ μέρους της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων ο Χρήστος Κολοβός, Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, και ο Πάρις Τζιανουδάκης.

Στις 6 Μάη 2021 αντιπροσωπείες της ΣΕΑ και της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων παραυρέθηκαν στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Το μπλόκ της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων στο Σύνταγμα (6.5.2021)