Ανακοινώσεις

Ειδοποιητήριο της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ για το 12ο Συνέδριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, ενόψει του 12ουΑπολογιστικού Συνεδρίου, απέστειλε πρός τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας το παρακάτω ειδοποιητήριο:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ αποφάσισε ομόφωνα το 12ο Απολογιστικό Συνέδριο να πραγματοποιηθεί στις 10 Μαίου 2019, ημέρα Παρασκευή, στην Κατερίνη. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα γίνουν στην παραλία Κορινός στο Ξενοδοχείο “ΟΡΦΕΑΣ”. Έχει γίνει όλη η προετοιμασία προκειμένου   οι εργασίες να διεξαχθούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Η άφιξη θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα και η αναχώρηση το Σάββατο το πρωί. Θα έχουμε συνολικά δύο διανυκτερεύσεις, στην πορεία θα συζητήσουμε τον τρόπο μετάβασης των αντιπροσώπων στον χώρο του Συνεδρίου. Παρακαλούμε έγκαιρα τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων να ειδοποιήσουν τους αντιπροσώπους για να προγραμματίσουν τον χρόνο τους, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή συμμετοχή.

    Σε περίπτωση που υπάρχουν αλλαγές στους αντιπροσώπους , να ειδοποιήσουν έγκαιρα την Ομοσπονδία για τον τελικό κατάλογο».