Ανακοινώσεις

Για τη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων με την Υπουργό Εργασίας

Την Πέμπτη 7/3/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΣΕΑ με την Υπουργό Εργασίας  κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Υφ. κ. Π. Τσακλόγλου ως συνέχεια της συνάντησης και συζήτησης που είχε πραγματοποιηθεί στις 24/11/23 με την πανελλαδική συγκέντρωση, με τον τότε Υπουργό Εργασίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Η συζήτηση έγινε πάνω στο υπόμνημα αιτημάτων που είχαν θέσει οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων.

Από την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε οι υπουργοί δεν απάντησαν θετικά σε κανένα από τα μεγάλα και ουσιαστικά ζητήματα, από αυτά που έχουν τσακίσει τις συντάξεις και  τα δικαιώματά μας όλα τα προηγούμενα χρόνια ως αποτέλεσμα των αντισυνταξιουχικών αντιλαϊκών πολιτικών που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και που η σημερινή συνεχίζει. Επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι οι δικές μας ανάγκες δεν χωράνε στις ανάγκες των αντιλαϊκών τους πολιτικών.

Καλούμε τα σωματεία μας και τους συνταξιούχους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τη συνέχιση της αγωνιστικής μας δράσης, ως την μοναδική επιλογή που έχουμε να αποκρούσουμε τις βάρβαρες πολιτικές και να λύσουμε τα δίκαια αιτήματά μας που τα έχουμε πληρώσει σε όλη μας την ζωή με την δουλειά μας και δεν τα χρωστάμε σε κανένα.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις